FLAŞ İDDİA! De Jong'a mı gitti?

Ara transfer döneminin bitmesine 2 gün kala Trabzonspor transfer çalışmalarına devam ediyorTrabzonspor'un,  Bursaspor cephesinden Ozan ve Şener için izin çıkmaması ve Eskişehirsporlu Aytaç için istenen bonservis bedelinin yüksek olması ve oyuncunun geçen

FLAŞ İDDİA! De Jong'a mı gitti?

Ara transfer döneminin bitmesine 2 gün kala Trabzonspor transfer çalışmalarına devam ediyor

Trabzonspor'un,  Bursaspor cephesinden Ozan ve Şener için izin çıkmaması ve Eskişehirsporlu Aytaç için istenen bonservis bedelinin yüksek olması ve oyuncunun geçen sene ağır bir sakatlık yaşaması nedeniyle yabancı oyunculara yöneldiği öğrenildi.

Israrla "Yabancı transferi yapmayacağız" diyen  bordo mavili yöneticilerin yurt içi transferlerinde zora girmesi sebebiyle gizlice yurt dışı transferlerine yöneldi.

İddiaya göree Burak Gürdal’ın menajer Metin Korkmaz'la birlikte Hollandalı De Jong için Milan kulübüyle pazarlık için İtalya’ya gittiği öne sürüldü.

Sezon sonu sözleşmesi sona ereceği için De Jong’u uygun rakama transfer etmeyi planlayan bordo mavililerin İtalyan kulübüne ilk teklifini verip cevap beklemeye başladığı iddia edildi.

Bu sezon İtalya ligi Seria A da 15 lig maçında forma giyen ve sert futboluyla bilinen De Jong 2 gol kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler