Fırtına direnemedi

Beko basketbol Liginde Fenerbahçe'ye konuk olan Trabzonspor MP sahadan 84-62 mağlup ayrıldı. Maça hızlı başlayan ve önde götüren bordo-mavililer bu oyunu fazla sürdüremedi. Sayı bulmakta zorlanan ve 3. periyotta neredeyse sayı atamayan Trabzonspor MP maç

Fırtına direnemedi

Beko basketbol Liginde Fenerbahçe'ye konuk olan Trabzonspor MP sahadan 84-62 mağlup ayrıldı. Maça hızlı başlayan ve önde götüren bordo-mavililer bu oyunu fazla sürdüremedi. Sayı bulmakta zorlanan ve 3. periyotta neredeyse sayı atamayan Trabzonspor MP maç sonunda sahadan mağlup ayrıldı.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ....

SALON: Ülker Sports Arena

HAKEMLER: Fatih Söylemezoğlu, Fatih Arslanoğlu, Tahsin Kuzu

FENERBAHÇE ÜLKER: Mekkaleb (2), Ömer (8), Bjelica (16), Melih (8), Kleiza (3), İzzet, Oğuz (15), Zoric (8), Berk, Metecan (3), Bogdanovic (10), Preldzic (11)

TRABZONSPOR MEDİCAL PARK: Stoll (3), Randle (21), Penney (8), Önder (3), Tutku (5), Eren, Kaya (2), Caner (2), Can Maxim (2), Stipanovic (8), Cooley (8), Alper

1. PERİYOT: 16-17 (TRABZONSPOR MEDİCAL PARK)

2. PERİYOT: 37-31 (FENERBAHÇE ÜLKER)

3. PERİYOT: 62-44 (FENERBAHÇE ÜLKER)

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler