Fındıkçı; Türk Futbolu diye birşey kalmadı

 Trabzonspor'u destekleyen taraftar grupları içinde en çok üyeye sahip olan Trabzonlu Gençler taraftar grubu üyeleri iftar'da bir araya geldi. Trabzonspor taraftar grup temsilcilerininde yer aldığı yemekte, taraftarlar bol bol sohbet ederek gelecek sezonu

Fındıkçı; Türk Futbolu diye birşey kalmadı
 Trabzonspor'u destekleyen taraftar grupları içinde en çok üyeye sahip olan Trabzonlu Gençler taraftar grubu üyeleri iftar'da bir araya geldi. Trabzonspor taraftar grup temsilcilerininde yer aldığı yemekte, taraftarlar bol bol sohbet ederek gelecek sezonu değerlendirdi.
 
Trabzonlu Gençler Taraftarlar Grubu Başkanı Mehmet Fındıkçı, geleneksel olarak düzenledikleri iftar yemeğinde grup üyeleri arasında kaynaşmayı ön plana çıkarmak istediklerini belirterek, "Gücümüz yettiği kadar grup üyelerimizi bir araya getirmeye çalışıyoruz. Yeni sezonda neler yapacaklarımızı konuştuk. Gelecek sezon hayata geçecek olan Pasolig uygulamasını değerlendirdik. Bu uygulamanın tribünlerde taraftar sayısını azaltacağını düşünüyoruz" dedi.
 
"TÜRK FUTBOLU DİYE BİRŞEY KALMADI..."
 
Trabzonspor'un hakkı olan şampiyonluğun bir an evvel gerçek sahibine iade edilmesi gerektiğini belirten Fındıkçı, "Türkiye Futbol Federasyonu, Fenerbahçe'yi değil, Türk Futbolunu kurtarmak için neler yapacağını düşünmelidir. Zaten Türk Futbolu diye bir şeyde kalmadı. İnsanlar futboldan, yeşil sahalardan uzaklaşmaya başladı. Bir an önce yapılan yanlışlardan dönmelerini bekliyoruz" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel