Fındık sepetleri pazara indi

Giresun'da 20 yıldır sepet satışı yapan Nevzat Kınataş, yaptığı açıklamada, fındık sepetlerinin 40 lira ile 70 lira arasında satıldığını söyledi.Kınataş, hasadın yaklaşmasıyla satışların arttığını vurgulayarak, "Fındık hasadı bir hafta sonra başlayacak. B

Fındık sepetleri pazara indi

Giresun'da 20 yıldır sepet satışı yapan Nevzat Kınataş, yaptığı açıklamada, fındık sepetlerinin 40 lira ile 70 lira arasında satıldığını söyledi.

Kınataş, hasadın yaklaşmasıyla satışların arttığını vurgulayarak, "Fındık hasadı bir hafta sonra başlayacak. Biz de hasat dönemi dolayısıyla sepetlerimizi pazara getirerek satışa sunduk" dedi.

Satışlardan bugünlerde mutlu olduklarını da dile getiren Kınataş, "Hasat döneminin gelmesi nedeniyle sepetlerimize yoğun ilgi var. Hasatın yaklaşması ve ilerleyen günlerde satışlarımız daha da artacaktır" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler