Filmleri aratmayan soygun kamerada

İstanbul Sultangazi'de yüzleri maskeli pompalı tüfekli 4 kişi, bir kuyumcu dükkanından yaklaşık 100 bin TL değerinde altın alarak kaçtı. Film sahnelerini aratmayan silahlı soygun, güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.Olay Sultangazi Fev

Filmleri aratmayan soygun kamerada

İstanbul Sultangazi'de yüzleri maskeli pompalı tüfekli 4 kişi, bir kuyumcu dükkanından yaklaşık 100 bin TL değerinde altın alarak kaçtı. Film sahnelerini aratmayan silahlı soygun, güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

Olay Sultangazi Fevzi Çakmak Caddesi 24 numarada bulunan kuyumcuda gerçekleşti. İstanbul Sultangazi'de pompalı tüfekli 4 kişi, bir kuyumcu dükkanından yaklaşık 100 bin TL değerinde altın çaldı. Hepsi siyah giyinmiş yüzleri maskeli kişiler, kuyumcuya girer girmez önce iş yeri sahibini ve çalışanını silahla tehdit edip etkisiz hale getirdi. Soyguncular daha sonra ise tezgahın arkasına geçti ve altınları çantalara doldurup kısa sürede kuyumcuyu terk etti.

İhbar üzerine olay yerine gelen polis, güvenlik kameralarını inceleme altına aldı. Güvenlik güçleri 4 soyguncunun peşine düşerken, olayda kullanıldığı belirlenen araç yanmış olarak bulundu.

Dükkan sahibi kahvaltı için hazırlık yaparken 4 kişinin bir anda içeriye girdiğini belirterek, "Bir anda içeriye girdiler. "Yere yatın" diye bağırdılar. Biri geldi bizi yere yatırdı. İçeri de 2 kişiydik. Yaklaşık 100 bin liralık malımız gitti"dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem