Filenin paçileri dolu dizgin

Voleybol Kadınlar Birinci Ligi’nde mücadele veren İdmaocağı’nda Başkan Mehmet Öz, deplasmanda Bursa Nilüferspor’u 3-1 mağlup ederek 5. sıraya yükseldiklerini belirterek, lige başlarken koydukları hedefe doğru adım ilerlediklerini söyledi.Voleybol liginde

Filenin paçileri dolu dizgin

Voleybol Kadınlar Birinci Ligi’nde mücadele veren İdmaocağı’nda Başkan Mehmet Öz, deplasmanda Bursa Nilüferspor’u 3-1 mağlup ederek 5. sıraya yükseldiklerini belirterek, lige başlarken koydukları hedefe doğru adım ilerlediklerini söyledi.

Voleybol liginde ekonomik olarak bütçesi 30-40 trilyon arasında değişen ve kamu ve özel kurumlardan destek alan rakipleri karşısında İdmaocağı olarak verdikleri mücadelenin herkes tarafından takdir edilmesi gerektiğini ifade etti.

Öz’’ Lige çıkarken koyduğumuz hedefe adım adım ilerliyoruz. Trabzon halkı salon sporlarına destek olmaya başladı. Aldığımız bu seyirci desteği ile sezon sonunda Avrupa biletini alıp şehrimize güzel başarılar armağan etmek istiyoruz. Bizi desteklemeye devam etsinler. Her zaman arkamızda bizi coşturan bir güç oluşturuyorlar. Hafta sonu alınan sonuçlardan sonra 5.sıraya yerleştik. Biz takım olarak bu başarıya inandık.“İstemek başarmaktır” düşüncesi ile hedefimize odaklandık ve başarı mutlaka gelecektir.’’ dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor