Fikret Orman Trabzonspor'u "büyükten" saymadı!

Haber61 spor servisi -   Süper Lig'de bu sezon şampiyon olan Beşiktaş'ın başkanı Fikret Orman takımını değerlendirirken Trabzonspor'la ilgili yorumlar da yaptı.   Trabzonspor'un önemli hatalar yaptığını söyleyen Orman, İstanbul takımlarını "3büyük" olarak

Fikret Orman Trabzonspor'u "büyükten" saymadı!
Haber61 spor servisi -
 
Süper Lig'de bu sezon şampiyon olan Beşiktaş'ın başkanı Fikret Orman takımını değerlendirirken Trabzonspor'la ilgili yorumlar da yaptı.
 
Trabzonspor'un önemli hatalar yaptığını söyleyen Orman, İstanbul takımlarını "3büyük" olarak tanımlayıp bordo mavilileri büyük takım olarak saymazken, hiçbir zaman "büyükler" kadar gelir potansiyeli olmayacağını söyledi.
 
Orman şöyle konuştu;
 
"Trabzonspor'da stratejik hatalar var. Muharrem Usta bizim dostumuz. Trabzonspor çok önemli bir kulüp, başarılı olması lazım. Biz Trabzon'dan çok oyuncu aldık. 3 büyük kulübün bir potansiyeli var. Trabzon'dan çok daha eski backgorundları var. Trabzon'un gelir potansiyeli hiçbir zaman büyükler kadar olmayacak. Büyük transfer paraları harcayarak onlarla mücadele etme şansı yok."
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor