Fettullah Gülen Trabzonspor için ne dedi?

İzah edilemeyen her şeyi Cemaat’e yıkmak gibi bir refleks var diyen Cemaatin lideri Fethullah Gülen Trabzonspor'un Avrupa'da başarılı olmasını istediğini söyledi. Ekrem Dumanlı'ya konuşan Gülen hoca Cemaat Fenerbahçe'yi ele geçiriyor iddialarını sert bir

Fettullah Gülen Trabzonspor için ne dedi?

İzah edilemeyen her şeyi Cemaat’e yıkmak gibi bir refleks var diyen Cemaatin lideri Fethullah Gülen Trabzonspor'un Avrupa'da başarılı olmasını istediğini söyledi. 

Ekrem Dumanlı'ya konuşan Gülen hoca Cemaat Fenerbahçe'yi ele geçiriyor iddialarını sert bir dille yalanlarken Trabzonspor ve Beşiktaş'ın yanı sıra diğer kulüplerin başarılarından mutlu olacağını söyledi.

E. Dumanlı : Daha önceki görüşmelerimizde “Cemaat Fenerbahçe’yi ele geçiriyor...” iddialarını tuhaf karşıladığınızı, bunu anlamakta zorlandığınızı ifade etmiştiniz. Ortaya çıkan yeni bilgiler çerçevesinde bu iddiaları nasıl değerlendiriyorsunuz?

Fettullah GÜLEN : Evet. Fenerbahçe güzide bir kulübümüz. Müşahede ettiğim kadarıyla yönetimi, seyircisi ve taraftarıyla çok ciddi bir kenetlenme içinde. Bu imrendirici bir durum. Bundan kim rahatsız olur ki? Ben Galatasaray, Avrupa’da muvaffak olduğunda çok sevinmiş iftihar etmiştim. Gönül ister ki Beşiktaş, Trabzonspor ve diğer takımlarımız da başarılarına yeni başarılar ilave etsin.

Dünyada kendinden söz ettirsin. Fenerbahçe’yi ele geçirme, Galatasaray’ı ele geçirme gibi teşebbüsleri siyaset harici emellerle nasıl izah edeceksiniz? Kamuoyuna izah edilemeyen her hususu Cemaat’e yıkma, kendini temize çıkarma gibi bir refleks var. Şimdi ortaya çıkan yeni bilgiler ışığında bunun da bir iftira olduğu anlaşıldı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler