Cenap Serdar

Cenap Serdar

FETÖ mensubu çok önemli kişi ve kurumlar da deşifre olacak!

Eli kanlı FETÖ ihanet çetesi 15 Temmuz gecesi Türkiye’yi kan gölüne çevirerek Ülkeyi ele geçirmeyi planladı ancak, hesaba katmadığı kahramanlık destanı olaylar gelişince kısa sürede etkisiz hale getirildiler.

Cumhurbaşkanı sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın cesur duruşu ve almış olduğu hızlı kararlar, aile bireyleriyle birlikte ölümü göze alarak İstanbul’a gidişi, vakit kaybetmeden basının karşısına çıkarak Millete açıklamalar yapıp bu hain saldırıya karşı topyekün meydanları doldurmaları açıklamalarında bulunması,

Başta Başbakanımız sayın Binali Yıldırım olmak üzere  Süleyman Soylu, Berat Albayrak, Akif Çağatay Kılıç gibi bazı bakanların cesur akılcı planlarla milletin içersinde yer alıp, milleti motive etmeleri ve ülkede yaşamın olağan devam etmesi için aldıkları kararlar,

CHP ve MHP liderlerinin darbe karşıtı açıklamaları birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde Hükümetle birlikte hareket edeceklerini belirtmeleri,

Siyasi parti Milkletvekillerinin Mecliste bir araya gelip kararlı bir trutum sergilemeleri,

Birinci Ordu Komutanı Orgeneral Ümit Dündar’ın açıklamaları,

Hainlerin yanında yer almayan Güvenlik ve istihbarat mensuplarının ülkenin her alanında ölümü göze alarak Milletin yanında göğüs göğüse çarpışmaları,

Tüm tv kanallarının ve  haber ajanslarının yapmış olduğu cesur yayınlar,

Tabiki yiğit, cesur yüce Türk milletinin göstermiş olduğu o muthiş reaksiyon,

Işte tüm bu olaylar hainlerin planını alt üst etmiş, kısa sürede silahlarını bırakarak teslim olmalarına etken olmuştur.

Darbe planını hayata geçirmeye çalışan asker üniforması giymiş hainler, peygamber ocağı Ordumuza manevi açıdan büyük zarar vermiştir. Güney doğuda görev yapan bir Yüzbaşı kardeşimiz “Bizi üç paralık yaptılar, milletin yüzüne bakacak dışarıda üniformamızla dolaşacak halimiz kalmadı, bu şekilde hainlerle, teröristlerle nasıl mücadele edeceğiz bilemiyorum” diyordu. İşte Türk ordusunun geldiği son nokta budur. Bu nedenle özellikle hükümetimizin çok acil olarak bir dizi önlemler alarak ordunun onuru geri vermesi gerekiyor. Ayrıca, MİLLET olarak hep birlikte Ordu mensuplarının yanında yer almalıyız konuşmalarımızı daha dikkatli ve özenle seçmeliyiz yoksa bu ülkede savaşacak tek bir rütbeli bulamayız Allah korusun.

O kanlı gece Cumhurbaşkanı sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı öldürmeye giden özel eğitimli hainler silahlarını kırsal alana bırakarak sırra kadem basmışlar. Marmariste olduklarını sanmıyorum aksine bir takım fiziki değişiklikler yaparak metropol şehirlerde daha iyi saklanabilecekleri düşüncesindeyim. Ayrıca çok sayıda Ordu mensubu şahsın firari durumda olduğu bilgileri ortalarda dolaşmaktadır.Bu hainlerin yakalanması çok önemli, bir aylık periyodda yakalanmazlarsa, millettin meydanlardan çekilmesi ve olayların durulmasıyla birlikte ülke genelinde Devlet büyüklerine yönelik suikast eylemlerinde bulunabileceklerdir. Çünkü hainlerin kaybedecek hiç bir şeyleri kalmamıştır artık.

Devlet organlarımız ve Milletimiz provokasyonlara dikkat etmelidir. Bu süreçte bir çok kişi kendi menfaatleri doğrultusunda masum kişileri zan altında bırakabilir hatta onların tutuklanmalarına sebep olabilir. Kurum ve Kuruluşlara yeni atamalar yapılırken aceleye getirilmemeli, tahkikatlar sabırla çok iyi yapılmalıdır.

Darbe girişimine bağlı olarak gözaltında bulunan şahısların, ifadeleri veya itirafları sonucu olayın boyutları önümüzdeki süreçte çok önemli kişi ve kurumlara dayanacaktır. Deşifre olmamış bu şahıslar arasında eski Bakan, Milletvekili, Bürokrat veya halen önemli görevde bulunan Siyasiler, Asker, Polis ve İstihbaratçıların olması kuvvetle muhtemeldir.  Özellikle sayın Cumhurbaşkanı başta olmak üzere Başbakan, Bakan ve Milletvekillerinin daha iyi korunması, güvenlik önlemlerinin arttırılması gerekmektedir. Ülkede  güven ortamı tam olarak sağlanana kadar hep birlikte devletin güvenlik güçlerine yardımcı olmamız gördüklerimizi duyduklarımızı anında paylaşmamız gerekiyor bu ülkemizin geleceği adına çok önemlidir.

Devletimize sahip çıkma adına meydanları asla boş bırakmamalıyız, unutmayalım başka Türkiye yok,

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR