Feshane’de Karadeniz fırtınası esecek

Trabzon’un Fethi’nin 554.yıldönümü Kutlamaları ve Tanıtım Günleri bu sene 3-6 Aralık 2015 tarihinde İstanbul Feshane’de gerçekleşecek.   BİNLERCE İNSAN ZİYARET EDİYOR   Bu yıl dördüncüsü gerçekleşen ve her yıl binlerce insanın ziyaret ettiği Trabzon ve Ka

Feshane’de Karadeniz fırtınası esecek
Trabzon’un Fethi’nin 554.yıldönümü Kutlamaları ve Tanıtım Günleri bu sene 3-6 Aralık 2015 tarihinde İstanbul Feshane’de gerçekleşecek.
 
BİNLERCE İNSAN ZİYARET EDİYOR
 
Bu yıl dördüncüsü gerçekleşen ve her yıl binlerce insanın ziyaret ettiği Trabzon ve Karadeniz dayanışmasının üst seviyeye çıktığı etkinliklerle ilgili hazırlıklar tamamlandı.250 Trabzon derneğin bir araya gelerek oluşturduğu Trabzon Dernekler Federasyonu (TDF)Başkanı Mustafa Demir “Dayanışma-kaynaşma ve paylaşma adına gerçekleşecek bu tarihi etkinliklere İstanbul’da yaşayan Trabzonlu hemşerilerimizi 3-6 Aralık tarihlerinde Feshane’ye  bekliyoruz” dedi.
 
tdf-001.jpg
 
BURSA VE ANTALYA’DA DA BİZE HER YER TRABZON!
 
Trabzon tanıtım Günleri bu sene İstanbul dışında Antalya ve Bursa’da da gerçekleşecek. 19-22 Kasım tarihleri arasında ise Antalya’da Trabzon Tanıtım Günleri düzenlenecek.18-21 Şubat 2016 tarihinde ise Trabzon’un Kurtuluşu’nun 98.Yılı Kutlamaları ve Tanıtım Günleri Bursa’da gerçekleşecek. Trabzon’un Kurtuluşu’nun 98.Yıldönümü Kutlamaları ve Sivil Toplum Kuruluşları Tanıtım Günleri ise 25-28 Şubat 2016 tarihinde İstanbul Feshane Kültür Merkezinde gerçekleşecek.
 
mustafa-demir.jpg
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem