Fenerliler'de Yanal'a klip!

Trabzonspor teknik direktörü Ersun Yanal'ın Fenerbahçe'deki dönemi sarı lacivertli taraftarları derbeder yaptı.Yanal'ın Fenerbahçe'yi şampiyon yapmasına rağmen şikeci Aziz  Yıldırım tarafından görevine son verilmesi ve bu sezon lig bitimine 2 hafta kalan

Fenerliler'de Yanal'a klip!

Trabzonspor teknik direktörü Ersun Yanal'ın Fenerbahçe'deki dönemi sarı lacivertli taraftarları derbeder yaptı.

Yanal'ın Fenerbahçe'yi şampiyon yapmasına rağmen şikeci Aziz  Yıldırım tarafından görevine son verilmesi ve bu sezon lig bitimine 2 hafta kalan yarışa havlu atması Fenerbahçeli taraftarlar tarafından isyana neden oldu.

Aziz Yıldırım'ı düşman ilan eden taraftarlar Trabzonspor teknik direktörü Ersun Yanal için klip hazırlayarak Neşet Ertaş'ın ünlü türküsü "Neredesin sen" şarkısıyla seslendi. Aziz Yıldırım'a küfürler yağdıran taraftarlar Yanal için ise "çok özledik" yorumları yaptı.

İŞTE O ERSUN YANAL KLİBİ

Fenerbahçe taraftarının bu tutumuna karşı Ersun Yanal'ın Trabzonspor'da kalarak gelecek sezon hazırlıkları yaptığı biliniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor