Fenerli başkan adayından: 2010-2011 şampiyonu...

Ankara'da 8'ncisi düzenlenen Her Yönü ile Trabzon etkinlikleerinde haber61.net olarak hem etkinliğin hemde siyasetin gündemini tutmaya devam ediyoruz.Etkinlik alanını gezen MHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mevlüt Karakaya'da standımızı ziyaret

Fenerli başkan adayından: 2010-2011 şampiyonu...

Ankara'da 8'ncisi düzenlenen Her Yönü ile Trabzon etkinlikleerinde haber61.net olarak hem etkinliğin hemde siyasetin gündemini tutmaya devam ediyoruz.

Etkinlik alanını gezen MHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mevlüt Karakaya'da standımızı ziyaret etti. Ziyaretinde kısa bir açıklama yapan Karakaya "Gerçekten güzel bir organizasyon. Karadenizliler enerji dolu hayatlarını burayada yansıttılar. Tabi burası çoğu anlamda eksikleri olan bir yer. Bazı sıkıntılar çekiliyor. İnşallah 30 Mart'tan sonra burası için olan planlarımızı hayata geçireeceğiz.

2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

Başkan Adayı Karakaya Benim en zayıf olduğum alanlardanbiri futboldur. Fenerbahçeliyim fakat Fenerbahçe ile de yakından ilgilenmiyorum. ama Ankaragüçlüyüm aynı zamanda Ankaralı olmam münasebetiyle. Trabzon'la da bir bağımız var. O açıdan da baktığımızda Trabzonspor'da bir centilkmenlik, spor , müsabaka anlamında Trabzonspor'da eskiden beri takdir ettiğim bir kulübümüz. Ben başarılar diliyorum. Karadeniz uşakları hakikaten başarıyorlar. inşallah daha iyi yerlerde olacaklar. 2010-2011 şampiyonu Trabzonspor, bir Trabzonlu'dan bir Karadenizli'den ancak bu sorunun cevabı Trabzonspor olarak çıkacaktır.

Ayrıca bu açıklamanın ardından konuşan MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın "Haber 61.net olarak yaptığınız yayınlar Trabzon'da çok ses getirmiş. Başarılar diliyorum" dedi. 

img_8629.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler