Fener'e gönderme

Trabzonsonspor'un başkan yardımcısı ve basın sözcüsü Yakup Aslan, "Daha önceki maçlarda provokasyon yapan Fenerbahçeli futbolcuların olmaması, diğerlerinin de centilmence davranış göstermeleri, olayların çıkmamasında etken oldu" dedi.Aslan, yaptığı açıkla

Fener'e gönderme

Trabzonsonspor'un başkan yardımcısı ve basın sözcüsü Yakup Aslan, "Daha önceki maçlarda provokasyon yapan Fenerbahçeli futbolcuların olmaması, diğerlerinin de centilmence davranış göstermeleri, olayların çıkmamasında etken oldu" dedi.

Aslan, yaptığı açıklamada, Fenerbahçe karşısında iyi mücadele ettiklerini ve rakibe pozisyon dahi vermediklerini belirtti.

Fener'in daha çok topa sahip olduğunu ancak onlara bu imkanı kendilerinin taktik gereği verdiğini anlatan Aslan, "Net gol pozisyonlarına giren taraftık. 4 tane pozisyona girdik ancak son vuruşlarda şansızlıklar yaşadık. Rakibimizin ise sadece uzaktan bir şutu vardı. Galibiyeti kaçıran taraf Trabzonspor'du" diye konuştu.

Aslan, karşılaşmada herhangi bir olay yaşanmadığına dikkati çekerek, bunda maç öncesi taraftarlara yaptıkları çağrıların da etkili olduğunu ifade etti.

"Daha önceki maçlarda provokasyon yapan Fenerbahçeli futbolcuların olmaması, diğerlerin de centilmence davranış göstermeleri olayların çıkmamasında etkili oldu" diyen Aslan, şunları kaydetti:

"Taraftarlarımız da sadece takımını motive etti. Geçen sezon sahamızdaki olaylar konuşuldu ama İstanbul'da protokol tribününde yöneticilerimize yapılanlar hiç konuşulmadı. Dün akşam maçtan sonra Fenerbahçeli yöneticiler protokol tribününden çıktılar, hatta bir süre de otobüse binip stattan rahat bir şekilde ayrıldılar. Kendilerine yönelik herhangi bir şey olmadı. Umarım bunlar örnek olur."

Aslan, Trabzonsporluların futbolu en iyi bilen taraftarlar olduğunu anlatan Aslan, en çok provoke edilen taraftarın da Trabzonsporlular olduğunu belirtti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler