Fener'de Erkan Zengin isyanı!

Trabzonspor'un devre arasında Fenerbahçe'nin elinden kaptığı Erkan Zengin için sarı lacivertlilerin hocası "Keşke elimde olsaydı" dedi.Eskişehirspor karşılaşmasında oyuncu değişiklikleri nedeniyle eleştirilerin odağı  olan teknik direktör ismail Kartal bu

Fener'de Erkan Zengin isyanı!

Trabzonspor'un devre arasında Fenerbahçe'nin elinden kaptığı Erkan Zengin için sarı lacivertlilerin hocası "Keşke elimde olsaydı" dedi.

Eskişehirspor karşılaşmasında oyuncu değişiklikleri nedeniyle eleştirilerin odağı  olan teknik direktör ismail Kartal bu eleştirilere Erkan Zengin'in ismini vererek yanıt verdi.

İsmail Kartal'ın yaptığı değerlendirmede, "Emre sakatlandı çıkardım. Diego henüz tam iyileşmediği için oyuna aldım. Zaten iyi oynamıyorduk. Oyunu tutmak istedim. Daha tam iyileşmeyen Kuyt'ı zorunluluktan sol açıkta oynattığım Caner'in yerine aldım... topu önde tutalım diye... Alper sakatlandı, Emenike'yi oyuna soktum. Devre arasında Erkan Zengin'i keşke alabilseydik, elimde olsaydı da onu oyuna alabilseydim" diyerek isyanını dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor