Fenerbahçe maçında bile Passolig darbesi!

Geçtiğimiz sezonlarda tıklım tıklım oynanan Fenerbahçe maçlarına Trabzonlu taraftar büyük ilgi gösterir, dışarıda kalan Bordo-Mavili seyirciler olurdu. Ancak yeni uygulamanın etkisi dün bir kez daha ortaya çıktı, Avni Aker'de ciddi boşluklar göze çarptı.

Fenerbahçe maçında bile Passolig darbesi!
Geçtiğimiz sezonlarda tıklım tıklım oynanan Fenerbahçe maçlarına Trabzonlu taraftar büyük ilgi gösterir, dışarıda kalan Bordo-Mavili seyirciler olurdu. Ancak yeni uygulamanın etkisi dün bir kez daha ortaya çıktı, Avni Aker'de ciddi boşluklar göze çarptı. 23 bin kişilik stadın 16 bini doldu
 
Trabzonspor taraftarı ile yeni Passolig uygulamasının yıldızı bir türlü barışmadı. Birçok Süper Lig karşılaşmasında da etkisini gösteren uygulamanın taraftarlarca benimsenmediği dün bir kez daha ortaya çıktı. Normal şartlarda daha önceki sezonlarda oynanan birçok Fenerbahçe karşılaşmasında Avni Aker tamamen doluyor, hatta dışarıda taraftarlar kalıyordu. Ancak bu kez tribünlerde boşluklar dikkat çekiciydi. Yönetimin günlerdir yaptığı tüm çağrılara rağmen Avni Aker tam kapasiteye ulaşmadı.
 
Rostov’da da boştu
 
Hatırlanacağı gibi sezonun ilk resmi karşılaşması olan Rostov maçında tablo çok daha karamsardı. UEFA Avrupa Ligi gruplarına kalma adına hayati önem taşıyan o mücadelede tribünlerde 5-6 bin dolayında taraftar vardı. Dünkü Fenerbahçe maçında bile Avni Aker’in tam dolmaması, Bordo-Mavili taraftarların federasyonun uygulamasına tepkisi olarak algılandı. Trabzonspor Yönetimi’nin bundan sonra tribünleri doldurmak için nasıl bir yol haritası izleyeceği ise merak konusu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler