Fenerbahçe Antalyaspor

Süper Lig'de bu akşam Antalyaspor deplasmanda Fenerbahçe'ye konuk oluyor. Mücadele saat 21.15'te başlayacak   Sezona ESkişehir galibiyetiyle başlayan ancak Çaykur Rize deplasmanından 1-1’lik beraberlikle ayrılan Fenerbahçe, Şükrü Saracoğlu’ndaki mücadeled

Fenerbahçe Antalyaspor
Süper Lig'de bu akşam Antalyaspor deplasmanda Fenerbahçe'ye konuk oluyor. Mücadele saat 21.15'te başlayacak
 
Sezona ESkişehir galibiyetiyle başlayan ancak Çaykur Rize deplasmanından 1-1’lik beraberlikle ayrılan Fenerbahçe, Şükrü Saracoğlu’ndaki mücadelede güzel futbol ve farklı bir skorla sahadan ayrılıp, hem milli araya moralli girmek hem de taraftarlarına 3 puanı armağan etmeyi amaçlıyor. Teknik direktör Vitor Pereira’nın ekibinde bu maç öncesi kırmızı kart cezalısı Caner Erkin’in yanı sıra sakatlar Bruno Alves ile Gökhan Gönül de forma giyemeyecek. 
 
3 isim oynamayacak
 
Caner’in boşluğunu Hasan Ali, Alves’in yokluğunu Ba ve Gökhan’ın bulunduğu sağ beki de Şener Özbayraklı dolduracak. Konuk Antalyaspor da, formda başladığı sezona, bir de Fenerbahçe zaferi eklemek istiyor. Samuel Eto’o önderliğindeki Kırmızı-Beyazlılar, ligde önce Başakşenir’i, ardından da Gençlerbirliği’ne mağlup etti. Zevkli geçmesi beklenen karşılaşma 21.15’te başlayacak ve mücadeleyi de Bülent Yıldırım yönetecek.     
 
Eto’o çok formda 
 
Sezona harika başlayan Antalyaspor’un, bu akşamki en önemli kozu dünyaca ünlü yıldızı Samuel Eto’o olacak. Kamerunlu futbolcu, sezona harika bir başlangıç yaparken, yakaladığı başarılı formunu Fenerbahçe karşısında da sürdürmek istiyor. 34 yaşındaki Eto’o, Antalya formasıyla ligde çıktığı ilk maçta Başakşehir ağlarını iki kez havalandırmıştı. 
 
Kırmızı-Beyazlılar’ın kaptanlığını da yapan yıldız forvet, bu mücadelenin 3-2 kazanılmasında başrolü oynamıştı. Daha sonra Antalya, sahasında Gençlerbirliği’ni 3-1 yendi, O da 1 gol attı. İki mücadelede de 90 dakika sahada kalan kaptan Eto’o, Sarı-Lacivertliler önünde de golünü atmak istiyor. Teknik direktör Vitor Pereira’nın, Antalya’nın yıldızına da özel önlem alacağı bildirildi. 
 
 
Muhtemel 11'ler;
 
FENERBAHÇE: Volkan Demirel, Şener, Kjaer, Ba, Hasan Ali, Nani, Mehmet Topal, De Souza, Diego, Van Persie, Fernandao
ANTALYASPOR: Fornezzi, Lokman, Celustka, Ömer, Kvesic, Emre, Zeki, Kadir, Lazarevic, Emrah, Eto’o
STAT: Şükrü Saracoğlu
HAKEM: Bülent Yıldırım
YAYIN: Lig TV
SAAT: 21.15

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor