Fenerbahçe - Akhisar berabere

Belediyespor ile 2-2 berabere kaldı. Maça oldukça iyi başlayan sarı-lacivertliler, 11 ve 37. dakikalarda Fernandao'nun attığı gollerle 2-0 öne geçti.   İlk yarı bu skorla tamamlandı. İkinci yarıya ise Akhisar iyi başladı. 56. dakikada Güray, penaltıdan at

Fenerbahçe - Akhisar berabere
Belediyespor ile 2-2 berabere kaldı. Maça oldukça iyi başlayan sarı-lacivertliler, 11 ve 37. dakikalarda Fernandao'nun attığı gollerle 2-0 öne geçti.
 
İlk yarı bu skorla tamamlandı. İkinci yarıya ise Akhisar iyi başladı. 56. dakikada Güray, penaltıdan attığı golle farkı 1'e indirdi. 68. dakikada Douglao skoru eşitleyen isim oldu. Bu dakikadan sonra Fenerbahçe bastırsa da aradığı golü bulamadı, maç 2-2 sona erdi. Bu sonucun ardından Fenerbahçe 14 puana yükselirken, haftayı 3. sırada tamamladı. Akhisar Belediyespor ise puanını 10'a yükseltti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler