Faturadan icraya son...

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun açıkladığı eylem planlarına göre, elektrik, su, doğalgaz kullanımı sonucu gelen faturaların ödenmemesi halinde artık icra takibi başlatılmayacak.Özellikle abonelik sözleşmelerinden doğan bu tarz küçük alacakların tahsili için

Faturadan icraya son...

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun açıkladığı eylem planlarına göre, elektrik, su, doğalgaz kullanımı sonucu gelen faturaların ödenmemesi halinde artık icra takibi başlatılmayacak.
Özellikle abonelik sözleşmelerinden doğan bu tarz küçük alacakların tahsili için icra takibi dışında başka alternatif yollar belirlenecek. Alternatif yolların neler olacağına ilişkin yönetmelik çalışması da başlatıldı. Aboneliği de kapsayan küçük alacaklarla ilgili çalışmanın 2015 yılında tamamlanması öngörülüyor.

'Borsaya vergi gelmiyor'

Maliye Bakanlığı, ‘Borsaya vergi geliyor’ haberinin gerçeği yansıtmadığını bildirdi. Bakanlık tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Haberde iddia edildiği gibi hisse senetlerinin mevcut vergilendirme rejiminde herhangi bir değişiklik yapılması kesinlikle söz konusu değildir”.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler