Fatih Gedikli'nin failleri belli oldu.

 Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’un Ortahisar İlçesi 2’nolu Beşirli Mahallesinde meydana gelen cinayetin faillerinin kimlikleri beli oldu. Pazartesi günü yakınları tarafından dükkânda elleri ve ayakları bağlanmış olarak bulunan Fatih Gedikli’nin failler

Fatih Gedikli'nin failleri belli oldu.

 

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’un Ortahisar İlçesi 2’nolu Beşirli Mahallesinde meydana gelen cinayetin faillerinin kimlikleri beli oldu. Pazartesi günü yakınları tarafından dükkânda elleri ve ayakları bağlanmış olarak bulunan Fatih Gedikli’nin faillerinin arkadaşları olduğu ortaya çıktı. Edinilen bilgiye göre; Van Nüfusuna bağlı 39 yaşındaki Çetin E. ve aynı yaştaki Bahtiyar A. İsimli şahıslar olduğu ileri sürüldü.

PARMAK İZLERİ TUTUYOR

Trabzon Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme ekipleri yapmış olduğu çalışma da Çetin E. ve Bahtiyar A’nın parmak izlerine rast gelindiği şahısların olayın yaşandığı günde aynı dükkâna giriş ve çıkış yaptıkları kapıyı izleyen güvenlik kamera görüntülerinde tespit edildi. Olayı işleyen şahısların maktul Fatih Gedikli ile son 24 saati beraber geçirdikleri de öğrenildi. Olay sonrası Gedikli’nin ailesinin şoku üstünden atlatamadığı da dikkatlerden kaçmadı.

BERABER YEMEK YEDİLER

Fatih Gedikli’nin yakınları haber muhabirimize “ Bu iki şahıs öldürüldüğü günün öncesinde hep Fatih ile birlikte idiler. Beraber gün boyunca gezdiler sonrasında da Fatih’i öldürmüşler bunlar insan olamaz.”dediler. Trabzon Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekipleri; Şahısların ikamet ettiği İstanbul ve nüfusa kayıtlı olduğu Van İl Emniyet Müdürlüklerine açık kimlikleri yazarak yakalanması için işlem başlattı.

Haber : Şükrü Üçüncü 

Olayın diğer haberleri için fotoğraflara tıklayın 

c.jpg

a-001.jpg

b.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler