Farabi hastanesin dertler bitmiyor

Haber61 – Haber Servisi – Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Farabi Hastanesine yapılan yeni acil servis kısmına otopark yapılması unutulunca hasta ve yakınları çileden çıkıyor. Haber Merkezimize ulaşan hasta yakınları, araçları ile acil servise geldikle

Farabi hastanesin dertler bitmiyor

Haber61 – Haber Servisi – Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Farabi Hastanesine yapılan yeni acil servis kısmına otopark yapılması unutulunca hasta ve yakınları çileden çıkıyor. Haber Merkezimize ulaşan hasta yakınları, araçları ile acil servise geldiklerinde araçtan hastalarını indirmeden güvenlikçilerin gelerek aracı kaldırmalarını ve 500 Metre ileride bulunan ücretli otoparka park etmelerini söylediklerini ileri sürdüler.

Edinilen bilgiye göre; Acil serviste yaşanan otopark krizi hastane yönetimine ve üniversite yönetimine bildirildiği fakat isteklerin karşılık bulmadığı öğrenildi. Tıp fakültesinde sıkıntıların sadece otopark ile kalmadığı mesai sonrasında hastaların yanlarında bulunan refakatçıların dışarı çıkmak için kapı bulmadıkları ifade edildi. Hasta yakınları kapıların kilitlendiği ve çıkışın Ana binanın ön kısmından tek kapı ile verildiği ek bina ile bu kapı arasında uzun bir yolun olduğu öne sürüldü. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler