Falcao bombası! Menajerini çağırdı...

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Liverpool'un Manchester United'da beklenen patlamayı yapamayan Radamel Falcao ile ilgilendiği iddia edildi. Express'in haberine göre sezon sonunda kiralık sözleşmesi bitecek ve MANU'dan Monaco'ya dönecek olan Falcao'yla

Falcao bombası! Menajerini çağırdı...
İngiltere Premier Lig ekiplerinden Liverpool'un Manchester United'da beklenen patlamayı yapamayan Radamel Falcao ile ilgilendiği iddia edildi.
 
Express'in haberine göre sezon sonunda kiralık sözleşmesi bitecek ve MANU'dan Monaco'ya dönecek olan Falcao'yla Liverpool temasa geçti. United'da Louis van Gaal'in devam etmeyeceğiz kararı verdiği Kolombiyalı golcünün de Ada'da kalmak ve kendisini ispatlamak istediği belirtildi.
 
Liverpool cephesi ise Mario Balotelli, Rickie Lambert ve Fabio Borini 'hüsranlarının' ardından forvet hattını güçlendirmek adına Falcao ismi üzerine yoğunlaşıyor. Jorge Mendes'i görüşmek üzere Merseyside'a çağıran Liverpool'un oyuncunun yüksek maliyeti nedeniyle kiralama üzerin duracağı vurgulandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor