Facebook'taki şok ilana destek! Hamile bırakacak...

Çocuk sahibi olmayı çok istediğini belirten Adelina Albu, Facebook’ta yayınladığı ilanda “Erkeklerle tanışmak zor değil ancak çocuk isteyen bir erkekle tanışmak çok zor. O yüzden anlamsız ilişkilerle zaman kaybetmektense bu iş için ödeme yapmaya karar ver

Facebook'taki şok ilana destek! Hamile bırakacak...
Çocuk sahibi olmayı çok istediğini belirten Adelina Albu, Facebook’ta yayınladığı ilanda “Erkeklerle tanışmak zor değil ancak çocuk isteyen bir erkekle tanışmak çok zor. O yüzden anlamsız ilişkilerle zaman kaybetmektense bu iş için ödeme yapmaya karar verdim. 500 euro karşılığında sen iyi vakit geçireceksin, benimse bir bebeğim olacak” dedi.
 
Genç kadın, yaklaşık 1430 TL'ye tekabül eden teklifini kabul eden erkeklerin kendisi ile seks yapmadan önce bir kısırlık testinden geçmek ve doğacak çocuk üstündeki tüm haklarından vazgeçtiklerini belirten bir de belge imzalamak zorunda kalacağını da söyledi.
 
Birçok kadın Albu'ya destek verip onun tek başına çocuk büyütme yönündeki planlarını "cesurca" bulduklarını belirtirken, birçok erkek de kadının teklifini kabul ettiklerini açıkladı.
 
Ancak İngiliz Daily Mirror gazetesine konuşan Albu, şimdiye dek gelen teklifleri çok beğenmediğini çünkü "kimsenin konuyu ciddiye almadığını" düşündüğünü söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler