Facebook cinayet delili!

Bursa’da, lise öğrencisi torunu 17 yaşındaki N.K.’nin sevgilisi 23 yaşındaki Aykut Gültekin’i bıçaklayarak öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan 65 yaşındaki Hanife Akman’ın yargılanmasına devam edildi. Geçen celsede delil olarak değerlendirilmesi istenen N.K.’

Facebook cinayet delili!

Bursa’da, lise öğrencisi torunu 17 yaşındaki N.K.’nin sevgilisi 23 yaşındaki Aykut Gültekin’i bıçaklayarak öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan 65 yaşındaki Hanife Akman’ın yargılanmasına devam edildi. Geçen celsede delil olarak değerlendirilmesi istenen N.K.’nın yazışmaları sosyal medya hesabı kapandığı için bilirkişi heyeti tarafından incelenemedi.

Bursa’nın merkez Yıldırım İlçesi Zümürevler Mahallesi’nde geçen Ocak ayında meydana gelen olayda Hanife Akman, torunu N.K.’yi kendi isteği ile kaçıran Aykut Gültekin’i bıçaklayarak öldürmekten tutuklandı. Hakkında Bursa 1’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde, ’Ömür boyu hapis cezası’ istemiyle dava açılan Hanife Akman’ın yargılanmasına bugün de devam edildi.

Geçen celsede tanık olarak dinlenilen öldürülen Aykut Gültekin’in kız kardeşi Nazlı Gültekin, ilk duruşmadan sonra N.K.’nın, ağabeyinin öldürülmesi olayı ile ilgili kendisine Facebook’tan mesaj gönderdiğini belirterek, "Ağabeyim yerde yatarken komşuları yüzüne basmış. Bana bunları yazdı. Yazışmaların çıktısını alıp mahkemenize ibraz edeceğim" dedi. Bunun üzerine mahkemenin sosyal medyadaki bu konuyu incelemesi için bilirkişi atandı.

Bilirkişi, tanık N.G.’nin yazıştığı kişinin sosyal medya adresinin kapalı olduğunu ve kim olduğunun belirlenmesinin mümkün olmadığını bildirdi. Mahkeme, taraf avukatlarına bilirkişi raporu hakkındaki görüşlerini bildirmeleri için süre vererek duruşmayı erteledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler