Fabrikada patlama oldu!

Ankara'nın Kazan İlçesi'nde Bolu Çimento fabrikasında meydana gelen patlamada 3 işçi öldü, 2 işçi de ağır yaralandı. Patlamanın yaşandığı fabrikanın sahibi Bolu Çimento'dan ise ilk açıklama geldi.Konu ile ilgili Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapılan açık

Fabrikada patlama oldu!

Ankara'nın Kazan İlçesi'nde Bolu Çimento fabrikasında meydana gelen patlamada 3 işçi öldü, 2 işçi de ağır yaralandı. Patlamanın yaşandığı fabrikanın sahibi Bolu Çimento'dan ise ilk açıklama geldi.

Konu ile ilgili Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamada ise "Bolu Çimento, Sarayköy Tesisi’nde 24 Mayıs 2015 tarihinde, 5 Mayıs tarihinden bu yana yapılan deneme çalışması esnasında, müessif bir kaza yaşanmıştır.

Üretim hattındaki bir tıkanmanın giderilmesi sırasında meydana gelen olayda mesai arkadaşlarımızdan Teknik Genel Müdür Yardımcımız - Jeoloji Yüksek Mühendisi Orhan Özer, Üretim Şefimiz - Kimya Mühendisi Haluk Bilge ve Üretim İşçimiz Bayram Altun isimli çalışanlarımızı maalesef kaybetmiş bulunuyoruz.

Olay mahalinde bulunan İşletme Müdürü – Elektronik Haberleşme Mühendisi Enis Tanju Oymak ve Merkezi Kumanda Operatörü Yasin Yıldırım adlı çalışanlarımız yaralı olarak ambulanslarla hastanelere sevk edilmiş olup sağlık durumları yakından takip edilmektedir.

Yaralanan çalışanlarımıza acil şifalar dileriz. En kısa sürede aramıza dönmeleri için dualarımız ve tüm desteğimiz ile yanlarındayız. Olayın yaşandığı andan itibaren şirketimiz tüm olanaklarını seferber etmiş, teknik ekiplerimiz olaya derhal müdahale etmiştir.

Konunun açıklığa kavuşturulması için her türlü inceleme yapılmaktadır. Vefat eden çalışanlarımızın aileleri ile şirketimiz tüm imkanlarıyla yakından ilgilenmektedir. Kaybettiğimiz çalışanlarımıza Allah’tan rahmet, kederli ailelerine, yakınlarına ve Bolu Çimento Ailesi’ne baş sağlığı dileriz" denildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler