Eyüp’te PTT soygunu

İstanbul Eyüp'te PTT şubesi silahlı ve yüzü maskeli bir kişi tarafından soyuldu. Şubeden yaklaşık 4 bin 500 lira alan soyguncu, kayıplara karıştı.Olay, saat 14.30 sıralarında Eyüp Rami Cuma Mahallesi Bağlar Caddesi üzerindeki PTT şubesinde meydana geldi.

Eyüp’te PTT soygunu

İstanbul Eyüp'te PTT şubesi silahlı ve yüzü maskeli bir kişi tarafından soyuldu. Şubeden yaklaşık 4 bin 500 lira alan soyguncu, kayıplara karıştı.

Olay, saat 14.30 sıralarında Eyüp Rami Cuma Mahallesi Bağlar Caddesi üzerindeki PTT şubesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, silahlı ve yüzü maskeli bir şahıs, PTT şubesine geldi. Belinden silahını çıkartan şahıs, güvenlik görevlisini etkisiz hale getirdi. Daha sonra silahı şube çalışanlarına doğrultarak, yanında getirdiği poşete paraları doldurdu. Soyguncu, şubeden çaldığı yaklaşık 4 bin 500 lirayla kayıplara karıştı.

Kendisine silah doğrultulan vatandaş, polis ekiplerine ihbarda bulundu. İhbar üzerine polis ekipleri öncelikli olarak zanlının kaçabileceği güzergahlarda uygulama yaptı. Polis ekipleri şubeyi güvenlik şeridi çekerek kapattı. Çevredeki vatandaşların bilgisine başvuran polis, şubenin güvenlik kameralarını incelemeye aldı. İncelemelerin ardından şahsın eşkalini belirleyen polis ekipleri, kaçan zanlıyı yakalamak için çalışma başlattı.

OLAN BİTENİ ŞAŞKIN BAKIŞLARLA İZLEDİ

Öte yandan soyulan şubenin üst katındaki binada yaşayan vatandaşlarda, olayı birbirlerine anlattı. Binada yaşayan küçük bir çocuk ise her şeyden habersiz şaşkın bakışlarla olanı biteni izledi. Çalışmalar nedeniyle PTT şubesine gelen vatandaşlar, başka şubelere yönlendirildi. Şubenin girişi kapatan polis ekipleri, çelik yeleklerini giyerek silahla nöbet bekledi.

"KENDİSİNİ GÖRÜNCE SİLAHI BANA DOĞRULTTU"

Zanlının kendisine silah doğrulttuğunu ifade eden bir vatandaş, "Ben dışarıda oturuyordum. İçeride maskeli bir çocuk vardı. Hemen koştum bir baktım ki şahıs maskeli, paraları dolduruyordu. Bende polise haber vermek için koştum. Ondan sonra maskeyi çıkartması ile koşması bir oldu. Şahıs silahlı idi. Ben onu görünce silahını çıkartıp bana doğrulttu. Bende koşarak arkadaşa söyledim polisi arayalım diye" dedi.

Polis soyguncuyu yakalamak için çalışma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler