Eynerce Kavşağı'nın inşaatına başlandı

Kocaeli Dilova ilçesinin doğusunda yer alan ve halk arasında Çolakoğlu Sapağı olarak bilinen alan yenileniyor.YENİLEME ÇALIŞMALARI BAŞLADIGeçmişte yaşanılan acı olayların tekrar edilmemesi için Eynerce Kavşağının yenileme çalışmaları başladı.Kavşak yapımı

Eynerce Kavşağı'nın inşaatına başlandı

Kocaeli Dilova ilçesinin doğusunda yer alan ve halk arasında Çolakoğlu Sapağı olarak bilinen alan yenileniyor.

YENİLEME ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Geçmişte yaşanılan acı olayların tekrar edilmemesi için Eynerce Kavşağının yenileme çalışmaları başladı.

Kavşak yapımı süresince Karayolları 1.Bölge Müdürlüğü, trafiğin rahatlatılması için bir dizi önlem alındı. Kavşak alanında D-100 Karayolu orta refüjünün uygun şerit ayırıcılarla kapatıldı.

kjksj_3356.jpg

BİR DİZİ ÖNLEM ALINDI

Kavşakta yer alan sinyalizasyonun devre dışı bırakıldı. Kavşak orta refüjünün kapatılması ile birlikte trafik akışının Dilovası Batı Yonca kavşağına yönlendirilmesi sağlandı.

Olası kaza ve ve trafik sıkışıklığının yaşanmaması için toplu taşıma araçlarının durakları iptal edilerek kavşağın 300 metre batısına alındı. Yaya geçişleri 500 batısındaki üst geçide yönlendirildi. İzmit yolu tek şeride indirildi, yolun iki yönüne de duraklama ve araçlara park yasağı getirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem