Eto'o dava açtı!

Antalyaspor'da forma giyen dünyaca ünlü yıldızSamuel Eto'o eski kulübü Sampdoria'ya dava açtı.   Süper Lig'de 20 kez fileleri sallayarak, Beşiktaşlı Mario Gomez'i gol krallığı yarışında takip eden Kamerunlu santrfor, geçtiğimiz ay yaptığı bir açıklamayla

Eto'o dava açtı!
Antalyaspor'da forma giyen dünyaca ünlü yıldızSamuel Eto'o eski kulübü Sampdoria'ya dava açtı.
 
Süper Lig'de 20 kez fileleri sallayarak, Beşiktaşlı Mario Gomez'i gol krallığı yarışında takip eden Kamerunlu santrfor, geçtiğimiz ay yaptığı bir açıklamayla Sampdoria'yı dava açmakla tehdit etmişti.
 
Deneyimli oyuncu, Kamerunlu genç oyuncu Fabrice Olinga'nın transferi ile ilgili kulüp yöneticilerinin kendisine verdikleri sözü tutmadığını öne sürmüştü.
 
Futbolcunun avukatı George Gardi İtalyan basınına yaptığı açıklamada, Sampdoria'ya karşı yasal işlemleri başlattıklarını ve dava açtıklarını söyledi: "Artık hukuki süreçten sakınma imkanı kalmadı. Çünkü hukuki adım bugünlerde atıldı. Eto'o dostça bir anlaşmaya varmak için uğraştı. Ancak kulüp buna karşılık vermedi. Yapacak bir şey kalmadı". - Skorer

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler