Esnaf şikayet etti

HABER61.NET-HABER SERVİSİ-  Dün gece yağan aşırı yağmur sonucu Trabzon Uzun Sokak Mevkiin de aylar önce Kızılay’ın başlattığı inşaat alanında biriken sular uzun sokak esnafının iş yerlerini bastı.Aylar önce  Kızılay’ın başlattığı inşaatta şiddetli yağmur    

Esnaf şikayet etti

HABER61.NET-HABER SERVİSİ-  Dün gece yağan aşırı yağmur sonucu Trabzon Uzun Sokak Mevkiin de aylar önce Kızılay’ın başlattığı inşaat alanında biriken sular uzun sokak esnafının iş yerlerini bastı.


Aylar önce  Kızılay’ın başlattığı inşaatta şiddetli yağmur sonrası su bastı. Yağmur suyunun oluşturduğu hasar ile kendi imkanları çerçevesinde mücadele veren esnaf isyan etti.

 Sorumlu ve yetkili bulamadıkları için biriken suları iş yerlerinden tahliye etme konusunda yetersiz kalan esnaflar şunları söyledi; “ Bizim iş yerlerimiz tam merkezde. Yerlisi yabancısı bu rezilliğe şahit oluyor. Sabahtan beri elimizdeki çek paslar ve kovalar eşliğinde uğradığımız zarardan kurtulmaya çalışıyoruz. Ama gücümüz yetmiyor.  Sitelere bakıyoruz Belediye Başkanlarının sokak sokak gezdiği haberlerine rastlıyoruz. Eğer öyleyse bu sokağı unutmuş olmalılar. Sizin aracılığınızla buradan yetkililere sesleniyoruz. Bir an önce bize yardım eli uzatsınlar” dedi.

Belediye’de ki yetkililerin yanı sıra Kızılay’ın başlattığı binanın da yetkililerine ulaşamadıklarını söyleyerek şikayetlerini dile getirdiler. 

Haber: Arslan Can Uçak
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel