Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 38. bölüm fragmanı çıktı mı?

ATV'nin büyük ilgiyle takip edilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bu akşam 37 . bölüm ile yayınlandı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 38. bölüm fragmanı çıktı mı?

ATV'nin büyük ilgiyle takip edilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bu akşam 37 . bölüm ile yayınlandı. Heyecanın dorukta olduğu bölümün ardından gelecek hafta neler olacağı şimdiden merakla beklenmeye başlandı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 38. bölüm fragmanı ise daha yayınlanmadı. Çıktığı anda burada olacak.

BÖLÜM ÖZETİ

Ünal Kaplan'ın kurduğu oyuna Alpaslan sürpriz bir hamleyle karşılık vermiştir. Herkes Özkan'ın ölüm oylamasının yapılacağını düşünürken masada sürpriz bir kayıp olur ve tüm dengeler alt üst olur. Yokluğunda yaşananlara karşılık olarak ilk hamle Ünal Kaplan'dan mı yoksa Özkan'ın arkasındaki gücü öğrenip henüz bir şey yapamamış olan Hızır Çakırbeyli'den mi gelecektir? Cenaze evinde artan gerilim de işleri iyice karıştırır. Toprak'ın arkasında bıraktığı yeğeni bu ölüme sessiz kalma niyetinde değildir. Kontrolün her geçen gün elden gittiğini gören Hızır Çakırbeyli yeni dostlarıyla uzlaşma yoluna gitme konusunda artık kararlıdır. Masada bunlar yaşanırken Çakırbeyli hanesi de iç karışıklıklarıyla uğraşır. Meryem, Esra'yı aldattığını düşündüğü İlyas'a tepkisini sert gösterir. Alparslan'ın eline tekrar silah aldığının öğrenilmesi de aileyi telaşlandıracaktır. Nazlı cephesinde ise olayları karıştıran bu kez Nurten olur. Korkuları artan Nazlı'nın Hızır'a üçüncü hatayı yapması an meselesidir.

ATV’de yayınlanan sevilen dizi her Salı günü ekranlara geliyor. Dizinin başrollerinde Oktay Kaynarca ve Deniz Çakır yer alırken diğer isimler ise şöyle; Nazlı Öztürk, Tarık Ünlüoğlu, Ozan Akbaba, Yunus Emre Yıldırımer, Sabina Toziya, Hakan Karahan, Kenan Çoban, Turgay Tankülü…

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler