Eskişehirspor Antalyaspor'u devirdi

Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Eskişehirspor ile Antalyaspor karşı karşıya geldi. Maçtan önce 'Artık her maç bizim için final' diyen Samet Aybaba, takımının sahadan 3-2 galip ayrılması ile evine mutlu gitti. Maçın henüz 10. dakikasında Hadzic'in ke

Eskişehirspor Antalyaspor'u devirdi

Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Eskişehirspor ile Antalyaspor karşı karşıya geldi.

Maçtan önce 'Artık her maç bizim için final' diyen Samet Aybaba, takımının sahadan 3-2 galip ayrılması ile evine mutlu gitti.

Maçın henüz 10. dakikasında Hadzic'in kendi kalesine attığı golle 1-0 geriye düşen Eskişehirspor ardından 46'da Kaan Kanak ile beraberliği buldu. Golde kaleci Fornezzi'nin de büyük hatası var. İkinci yarıya fırtına gibi başlayan Eskişehirspor 62'de Meye'nin kazandığı penaltıyı Emre Güral'ın golle sonuçlandırması ile 2-1 öne geçti. 67'de ise bu sefer sahneye Meye çıktı. Boffin'den gelen top bir anda asist oldu ve Meye skoru 3-1 yaptı. 90. dakikada Antalyaspor'da Ömer Şişmanoğlu ağları havalandırdı ancak bu puan için yeterli olmadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler