Eskişehir'de hakem katliamı!

Trabzonspor Eskişehirspor'la karşılaştığı maçta 2-0 öne geçmesine rağmen hakemin 4 dakika arayla verdiği iki penaltının yanı sıra kırmızı kart ve sarı kartlarla maçın skorunu tayin ederek 2-2 bitmesini sağladı.Spor Toto Süper Lig 29. hafta mücadelesinde E

Eskişehir'de hakem katliamı!

Trabzonspor Eskişehirspor'la karşılaştığı maçta 2-0 öne geçmesine rağmen hakemin 4 dakika arayla verdiği iki penaltının yanı sıra kırmızı kart ve sarı kartlarla maçın skorunu tayin ederek 2-2 bitmesini sağladı.

Spor Toto Süper Lig 29. hafta mücadelesinde Eskişehirspor ile Trabzonspor karşı karşıya geldi.

Eskişehir Atatürk Stadyumu'nda oynanan ve Türkiye Futbol Federasyonu'ndan Volkan Bayarslan'ın düdük çaldığı mücadele 2-2'lik eşitlik ile sona erdi. Konuk ekibin gollerini 40. dakikada Özer Hurmacı ve 50. dakikada Paulo Henrique kaydederken, ev sahibi ekibin beraberlik sayıları ise 68. ve 72. dakikalarda Erkan Zengin'in penaltıdan kaydettiği iki gollerden geldi.

Alınan bu sonucun ardından Trabzonspor puanını 43'e yükseltirken, Eskişehirspor da puanını 38 yaptı. Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında Trabzonspor deplasmanda Kayseri Erciyesspor'un konuğu olurken, Eskişehirspor ise Kardemir Karabükspor deplasmanında boy gösterecek.

Ayrıca karşılaşmanın 88. dakikası oynanırken, Trabzonspor forması giyen Aykut Demir rakip oyuncu Kamara'ya yaptığı hareket sonrasında mücadeleninin hakemi Volkan Bayarslan tarafından ikinci sarı karttan kırmızı kart ile cezalandırıldı ve oyun dışında kalarak bordo mavili ekibi 10 kişi bıraktı.

İşte Dakika Dakika Eskşehirspor-Trabzonspor karşılaşması. Tıklayınız

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler