Eski TS'li imzayı attı!

Çaykur Rizespor Kulübü, daha önce anlaşmaya vardığı Eski Trabzonsporlu Giray Kaçar, Holosko, Murat, Aykut ve Engin ile basın huzurunda sözleşme imzaladı.Mehmet Cengiz Tesislerinde kulüp başkanvekili Halim Mete'nin de katıldığı imza töreninde Beşiktaş'tan

Eski TS'li imzayı attı!

Çaykur Rizespor Kulübü, daha önce anlaşmaya vardığı Eski Trabzonsporlu Giray Kaçar, Holosko, Murat, Aykut ve Engin ile basın huzurunda sözleşme imzaladı.

Mehmet Cengiz Tesislerinde kulüp başkanvekili Halim Mete'nin de katıldığı imza töreninde Beşiktaş'tan Filip Holosko, Antalyaspor'dan Giray Kaçar ve Murat Duruer, Galatasaray'dan ayrılan kaleci Aykut Erçetin ve Kayserispor'dan Engin Bekdemir ile sözleşme yapıldı.

Kulüp başkanvekili Halim Mete, burada yaptığı konuşmada, teknik direktör Mehmet Özdilek'in göreve geldikten sonra tanıtım toplantısında 4 veya 5 oyuncu alacaklarını söylediğini anımsatarak, "Yaptığımız transferler buradalar. Onlara Rize'ye ve Rizespor camiasına hoş geldiniz diyorum. Bizi tercih ettikleri için kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Çaykur Rizespor takımının taraftarları sadece Rize'dekilerden oluşmuyor. Bizim taraftarlarımız Avustralya'ya kadar var. Avrupa'nın değişik ülkelerinden sosyal medya aracılığı ile yüzlerce mesaj alıyoruz. Dünyadaki taraftarlarımıza bu yıl iyi bir sezon geçirteceğimize inanıyoruz" dedi.

HOLOSKO: "BEŞİKTAŞ'TAN AYRILDIĞIM İÇİN ÜZGÜNÜM AMA KIRGIN DEĞİLİM"

Beşiktaş'tan kiralık olarak kadroya dahil edilen Filip Holosko, yaklaşık 9 yıldır Türkiye'de olduğunu belirterek, "Çaykur Rizespor ile anlaşmaktan dolayı çok mutluyum. Takımda devamlı oynamak istiyorum. İnşallah bu sezon takım olarak çok iyi bir sezon geçireceğiz. Transfer olmamda en büyük etken Mehmet Özdilek hocadır. Onunla konuştuktan sonra kararımı vererek buraya geldim" diye konuştu.

Yarın Gençlerbirliği ile yapacakları maça hazır olduklarını belirten Holosko, "Ben 7 sene Beşiktaş'ın formasını giydim, ayrıldığım için üzgünüm ama kırgın değilim. Dün oynanan maçta elendikleri için ben de üzüldüm. Çaykur Rizespor'da bundan böyle 13 numaralı formayı giyeceğim. Başarılı olarak en çok golü atan oyuncu olmak istiyorum" dedi.

GİRAY: "BU YÖRENİN İNSANIYLA DOKUMUN UYUŞTUĞUNU SANIYORUM"

Antalyaspor'dan transfer edilen Giray Kaçar da takım adına iyi bir sezon olmasını dileyerek, "Burada çok mutluyum. Uzun süre Karadeniz'de top oynadım. Bu yörenin insanıyla dokumun uyuştuğunu sanıyorum. Buradaki taraftarın isteklerini iyi biliyorum. Onları sahada temsil etmek için buradayım. Bu takıma katkı sağlamak için geldim, hocamızın da hedeflerini biliyorum. Bu hedeflere kakı sağlamak için geldim. Çok sıcak bir ortamımız var. Başkanlarıma ve hocama teşekkür ediyorum. Bize güvenenleri mahcup etmeyeceğim" ifadelerini kullandı.

Kaleci Aykut Erçetin, Çaykur Rizespor'a gelmesinin kendisi için kolay bir karar olduğunu dile getirerek, şunları kaydetti:

"Çaykur Rizespor, geçen yıl kendini ligde tuttu. Bu sezon hedeflerimiz daha büyük. Çok istikrarlı iyi bir hocamız var. Rizespor ligde kalmaya değil de daha yüksekleri hedefliyor. Bizim takımın hedefleri 5-6. olmak olacaktır. Ben bu yüzden buradayım. Galatasaray'dan ayrılıp buraya gelerek kendimi ispatlamak istedim. Kamplara yetişemedim ama kendimi hazır tuttum. Şu an lige hazırım. İlk maçımız ardından oynanacak milli maç arası benim için de faydalı olacak. Hepimizin hedefi oynamak değil, Rizespor'u en iyi yerlere taşımak olacaktır."

Murat Duruer de "Bana güvenlere çok teşekkür ediyorum. Geçen seneden iyi bir kadromuz vardı, takviyeler de yapıldı. Yarın iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Çok başarılı bir sezon geçireceğimizi düşünüyorum. Buradaki arkadaşlarıma da iyi bir sezon geçirmelerini temenni ediyorum" diye konuştu.

Engin Bekdemir ise "Mehmet hocamıza teşekkür ediyorum, ben de Rizespor'a katkı sağlamak için buradayım. İnşallah yarın iyi bir başlangıçla iyi bir sezon geçiririz" dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler