Eski Trabzon Emniyet Müdürüne şok!

İçişleri Bakanlığı’nın yasadışı dinlemelerle ilgili yürüttüğü soruşturmanın ayrıntıları netleşiyor. Aralarında eski Trabzon Emniyet Müdürü ve eski İstihbarat Daire Başkanları Ramazan Akyürek ve Ömer Altıparmak’ında bulunduğu üst düzey 20 müdür meslekten i

Eski Trabzon Emniyet Müdürüne şok!

İçişleri Bakanlığı’nın yasadışı dinlemelerle ilgili yürüttüğü soruşturmanın ayrıntıları netleşiyor. Aralarında eski Trabzon Emniyet Müdürü ve eski İstihbarat Daire Başkanları Ramazan Akyürek ve Ömer Altıparmak’ında bulunduğu üst düzey 20 müdür meslekten ihraç istemiyle disiplin kuruluna sevk edildi.

Hrant Dink suikastının kilit ismi olan Ramazan Akyürek’in polis kimliğine ve silahına da el konuldu. İddiaya göre bu üst düzey müdürlere açtıkları açığa alınma davalarını geri çekmeleri ve meslekten ayrılmaları teklifi yapıldı.Polis şefleri teklifi reddedince meslekten ihraç istemiyle disipline sevk edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem