Eski Beşiktaşlı Trabzonspor'un yeni hocasını açıkladı

Beşiktaş'ın eski oyuncusu Rodrigo Tello, Trabzonspor'un yeni hocasının Ersun Yanal olacağını ve kendisininde Yanal'ın yardımcısı olacağını söyledi.   Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta'nın Ersun Yanal ile bir çok kez görüştüğünü belirterek, Ersun Yanal'la

Eski Beşiktaşlı Trabzonspor'un yeni hocasını açıkladı
Beşiktaş'ın eski oyuncusu Rodrigo Tello, Trabzonspor'un yeni hocasının Ersun Yanal olacağını ve kendisininde Yanal'ın yardımcısı olacağını söyledi.
 
Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta'nın Ersun Yanal ile bir çok kez görüştüğünü belirterek, Ersun Yanal'la Eskişehirspor'da birlikte çalıştım. Kendisine her zaman büyük bir sevgi ve hayranlık besliyorum. Ersun Yanal ile Başkan Muharrem Usta birkaç kez görüştü. Yanal bu görüşmede Usta'nın önlerine koyduğu 50'nci yıldaki şampiyonluk hedefinin gerçekçi olmadığını anlattı. Trabzonspor'un şampiyon olmak için gelecek sezondan başlamak üzere 3 yıllık bir program üzerinde çalışmaları gerektiğini net olarak söyledi. Tam destek verilmeli Yanal, Başkan Usta'yla kesinlikle para pazarlığı yapmadı. Hatta başkan Usta'nın kendisine, 'geçmiş yönetimden kalan alacaklarının teminini bir an önce sağlayacağı' yönündeki sözlerine ise 'önemli değil' şeklinde cevap verdi. Kendisine gelecek sezon için şampiyonluk sözü verecek herhangi bir teknik adamın kesinlikle yanıltıcı olduğunu belirtti. Yeni bir takım yaratacağını ve belki ilk yılda çok kötü sonuçlar alabileceklerini, bu yüzden sonuna kadar arkasında durmak zorunda olduğunu yine Başkan Usta'ya iletti" dedi.
 
YANAL İLE TRABZONSPOR'DA BAŞARILI OLURUZ
 
Tello, Yanal ile Trabzonspor'da başarılı olabileceklerini ifade ederek, "Yanal iki yerli bir de yabancı yardımcısı ile Trabzonspor'un başına geçebileceğini ve yardımcılarının işlerine de kesinlikle karışılmaması gerektiğini yine Usta ile paylaştı. Birinci yardımcı hocası benim. Ersun Yanal'ı Marsilya'nın başına geçen Marcelo Bielsa'ya benzetiyorum. Aynı taktik düşünceye ve mantaliteye sahip. Her zaman atak her zaman hücum her zaman golü düşünen bir teknik direktör. Aramız çok iyidir. Yanal ile Trabzonspor'da çalışabilirim ve başarılı oluruz" şeklinde konuştu. (Fotomaç)

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler