Eski başkanlardan birlik vurgusu

Trabzonspor 35. Olağan Divan Genel Kurulu Kadir Özcan Tesisleri Nizamettin Algan salonunda yapıldı.Genel Kurul'un ardından Trabzonspor'un eski başkanlarından Mustafa Günaydın, Ahmet Celal Ataman ve Nizamettin Algan Haber61 TV'ye açıklamalarda bulundular.M

Eski başkanlardan birlik vurgusu

Trabzonspor 35. Olağan Divan Genel Kurulu Kadir Özcan Tesisleri Nizamettin Algan salonunda yapıldı.

Genel Kurul'un ardından Trabzonspor'un eski başkanlarından Mustafa Günaydın, Ahmet Celal Ataman ve Nizamettin Algan Haber61 TV'ye açıklamalarda bulundular.

Mustafa Günaydın, kulübü kısır döngü içerisinde gördüğünü belirterek, "Trabzonspor halkın heyecan duyduğu bir kulüptür. Biz geleceğimizi ekonomik, siyasal ve sportif olarak öne çıkarmamız lazım. Anadolu’da sandıklar kurup üye yapmamız ve Trabzonspor’u dünya kulübü yapmamız lazım. Halktan kopmamak lazım" dedi.

Ahmet Celal Ataman ise "Divan genel Kuruluna bu kadar delege katılıyorsa bu büyük bir sorundur. Eleştiri iyi niyetle yapılırsa kulübün başarılı olması sağlanır. Divan Kuruluna başarılar diliyorum. Divan Kurulu ve Başkanlık kurulunun aralarında bir sürtüşme olabilir ama birbirlerine saygı göstermeleri gerekir. Yönetim Kurulundan bir kişinin burada olması gerekirdi. Hepimiz düşüncelerimizi bırakarak kulübe nasıl faydalı olabiliriz onu dert edinmemiz lazım." şeklinde konuştu.

Kurullar arası ahengin sağlanması gerektiğini söyleyen Nizamettin Algan, "Böyle bir kurulunun oluşturulması ve tüzüğü girmesi bir ihtiyaçtan olmuştur. Önerileri araştırma ve yönetime iletme nedeniyle oluşturulan bir organdır. Kurullar arası ahenk, bilgi alışverişi sağlanmadıkça başarının kolay geleceğini tahmin etmiyoruz. Eksiğimiz budur" ifadelerini kullandı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor