Ersun Yanal'ın istediği 5 isim

Trabzonspor'da çalışmalara başlayan Ersun Yanal 5 isim için olumlu görüş bildirdiği belirtildi. Trabzonspor'da 3. dönemine başlayan Ersun Yanal, Spor Toto Süper Lig'in 2015-2016 sezonuna büyük hayal kırıklıkları ile veda eden bordo mavili takımın sahasınd

Ersun Yanal'ın istediği 5 isim

Trabzonspor'da çalışmalara başlayan Ersun Yanal 5 isim için olumlu görüş bildirdiği belirtildi.

Trabzonspor'da 3. dönemine başlayan Ersun Yanal, Spor Toto Süper Lig'in 2015-2016 sezonuna büyük hayal kırıklıkları ile veda eden bordo mavili takımın sahasında 6-0 yenildiği Kasımpaşa müsabakasını televizyondan izledi.
 
Maçı izlerken bol bol not alan Ersun Yanal'ın özellikle genç oyuncuların performansı da yakından takip ettiği, gelecek sezon sıfırdan oluşturacağı kadroda mevcut kadroda yer alan genç isimlerden 5 kişiyi beğendiği bildirildi. Başkan Muharrem Usta'yla da fikir alışverişinde bulunan Ersun Yanal, şöyle dedi:
 
"Oynatamayacağımız gençleri alıp köreltmek istemem. Belirlediğim ve bu takıma önemli katkılar yapacağına inandığım genç oyuncular var. Diğer oyuncuları ise tecrübe kazanması için kiralamamız gerekiyor."
 
Ersun Yanal'ın takımda kalmasını istediği genç oyuncular arasında Yusuf Yazıcı'nın ilk sırada yer aldığı, Muhammet Beşir ve Semih Karadeniz'in de takımda kalmaya yakın isimler arasında olduğu belirtildi. Ersun Yanal'ın geçtiğimiz sezon başka takımlara kiralanan Uğur Demirok ve Zeki Yavru'nun da takımda tutulmasını talep ettiği ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler