Ersun Yanal, Mandıralı'yı bitirdi!

Süper Lig'in 30. haftasında Avni Aker'de oynanan Trabzonspor Fenerbahçe maçında sarı lacivertliler 4-0 öndeyken maçın tatil edilmesinin ardından yayıncı kuruluşta adı Trabzonsporla anılan Ersun Yanal çarpıcı değerlendirmelerde bulundu. Trabzonspor'un  tak

Ersun Yanal, Mandıralı'yı bitirdi!

Süper Lig'in 30. haftasında Avni Aker'de oynanan Trabzonspor Fenerbahçe maçında sarı lacivertliler 4-0 öndeyken maçın tatil edilmesinin ardından yayıncı kuruluşta adı Trabzonsporla anılan Ersun Yanal çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.

Trabzonspor'un  taktiğiyle maçı daha sahaya çıkmadan kaybettiğini söyleyen Yanal, Teknik direktör Hami Mandıralı'nın sahaya 4-4-2 dizilişiyle çıktığını ve bu taktiğin Fenerbahçe'nin işine yaradığını vurguladı. Yanal " Fenerbahçe'nin en etkili olduğu bölge orta saha ve kanatlar. Trabzonspor hatalı dizilişle sahaya çıkarak bu bölgedeki üstünlüğü rakibine kaptırdı. Baktığınız zaman Fenerbahçe'de bu bölgede oynayan oyuncular rakibini daha çok ısıran futbolcular. Trabzonspor çok daha farklı yenilebilirdi. Bu taktikle tarihi farktan kurtuldular. Bu maça çift forvetle çıkmamalıydılar. Oyun olarak belli bir durum var. Gol pozisyonuna giremiyorsan defansif olarak rakibe karşılık ver." dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler