Ersun Yanal Erkan Zengin'le görüştü

Trabzonspor'da 3. kez göreve gelen Ersun Yanal Akyazı'da attığı imza sonrasında çalışmalara son sürat başlarken takımda tutmak istediği oyuncularla görüşmelerini sürdürüyor. Tecrübeli teknik adam son olarak geçtiğimiz sezon yaşadığı bazı sıkıntılar nedeni

Ersun Yanal Erkan Zengin'le görüştü

Trabzonspor'da 3. kez göreve gelen Ersun Yanal Akyazı'da attığı imza sonrasında çalışmalara son sürat başlarken takımda tutmak istediği oyuncularla görüşmelerini sürdürüyor.

Tecrübeli teknik adam son olarak geçtiğimiz sezon yaşadığı bazı sıkıntılar nedeniyle kafası karışık olan Erkan Zengin ile görüştü. Ersun Yanal'ın kendisiyle yaptığı görüşmeden oldukça memnun kalan Erkan'ın, "Trabzonspor'a sizinle birlikte geldim ancak sonrasında çok şey değişti. Euro 2016'ya odaklanmış durumdayım. Ardından daha detaylı konuşuruz ama size olan saygım fazla ve sizinle her şeyin daha güzel olacağını düşünüyorum" dediği öğrenildi.

Erkan dün yaptığı açıklamada da bordo- mavli ekibin yeniden teknik direktör Ersun Yanal ile anlaşmasına değinerek, "Çok sevindim. Trabzonspor camiasına hayırlı olsun. Yeni bir dönem" ifadelerini kullandı.

Erkan, Trabzonspor ile 1 sene daha kontratının olduğunu da hatırlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler