Ersun Yanal Akyazı'da imzaladı

Trabzonspor'da yeniden göreve getirilen Ersun Yanal Akyazı stadında sözleşme imzaladı. Sabah saatlerinde Başkan Muharrem Usta ile Trabzon'a gelen ve Mehmet Ali Yılmaz tesislerine geçen Ersun Yanal saat 14:00'de Akyazı stadına geldi. Stadı gezen olan tecrü

Ersun Yanal Akyazı'da imzaladı

Trabzonspor'da yeniden göreve getirilen Ersun Yanal Akyazı stadında sözleşme imzaladı.

Sabah saatlerinde Başkan Muharrem Usta ile Trabzon'a gelen ve Mehmet Ali Yılmaz tesislerine geçen Ersun Yanal saat 14:00'de Akyazı stadına geldi. Stadı gezen olan tecrübeli teknik adam daha sonra Akyazı stadının ön tarafından bulunan sentetik sahada hazırlanan kısımda resmi sözleşmeye imza attı.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

İMZA TÖRENİNİ VE AÇIKLAMALARI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, Akyazı’da yaptığı açıklama ile “Bugün Trabzonspor’umuz için tarihi bir gün. Hani derler ya ‘Ankara’ya Konya’ya deniz götüreceğiz’ bizde Trabzon’a ova getirdik. Olağanüstü bir tesise kavuşuyoruz. Bugün Ersun hoca ile birlikte yeni bir heyecanın eşiğindeyiz. Ersun Hocayla stadı gezdik inceledik. Takvime bakılırsa yeni sezona burada gireceğiz. Çatıda sıkıntılar vardı, ilerlemiyordu. Sorunlar çözüldü. Artık kafamızda soru işareti kalmadı. Yeni stada yeni sezonda biraz gecikmeli başlayacağız. Burada seyircisiz başlamak istemiyoruz. Bu statla birlikte Trabzonspor camiası hep beraber yukarıya doğru çıkacağız. Etrafı gezdiğimizde şunu görüyoruz. Burası sadece bir spor kompleksi değil. Şehir için önemli bir alan. Hem muhteşem bir tesis hem Trabzon’un nefes alacağı bir alan olacak. Bu sezonda canımız ciğerimiz yandı. Dip yaptık. Bu büyük camia ile birlikte buradan yeni bir yolculuğa başlayacağız. Sizlere hep birlikte yeni bir yolculuğa başlayacağımız bir yolculuğa davette bulunuyorum. Birlikte bu işe sahip çıkarak çok büyük işlere imza atacağız. Bütün kompleks şehrimize Trabzonspor’umuza ülkemize hayırlı olsun. Trabzon’ a ova geldi. Hep birlikte Trabzonspor’umuzun arkasında durarak yeni Trabzonspor’u inşa edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

Trabzonspor’un yeni Teknik Direktörü Ersun Yanal, “Trabzonspor’un neye ihtiyacı olduğunun farkındayım. Trabzonspor’un değerlerini değerleri çok iyi biliyorum. Taraftarlarla birlikte olmamız ve bizim ihtiyacımız olan yapılanmanın, desteğin ne olduğunu bildiğimiz için zorlanmayacağımızı biliyoruz. Bu Trabzonspor’u nereye götüreceğimiz çok iyi biliyoruz. Sizlere neler yapacağımızı detaylı olarak anlatacağız. Trabzonspor hangi koşullarda çalışacağını biliyoruz. Herkesin desteğine ihtiyacımız var. Kuracağımız sağlıklı yapıyla bundan son neler yapacağı konusunda sağlıklı adımlar atarak bir takım yaratmak istiyoruz. En büyük destekçimiz siz olacaksınız. Elbette eleştireceksiniz. Ama desteğinizi bekliyoruz.” ifadelerini kullandı.

Ersun Yanal imzanın daha önce atıldığını ancak basın mensupları için bir görüntü vereceklerini belirterek, "bu imza için 5 yıl önce başkanla görüştük bugüne nasip oldu" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler