Ermenek'te yürekleri sızlatan kare!

Ermenek'teki maden kazasında yaşamını yitiren Tezcan Gökçe'nin babası Recep Gökçe'nin yırtık ayakkabıları yürekleri sızlattı

Ermenek'te yürekleri sızlatan kare!

Ermenek'teki maden kazasında yaşamını yitiren Tezcan Gökçe'nin babası Recep Gökçe'nin yırtık ayakkabıları yürekleri sızlattı. Kaza sonrası "Oğlum yüzme de bilmezdi, suyun içinde ne yaptı" diyerek Türkiye'yi ağlatan anne Ayşe Gökçe ise oğlunun cenaze töreninde gözyaşlarına boğuldu.

Ermenek'te yaşanan maden kazasında yer altında mahsur kalan ve önceki gün yer altından cansız bedeni çıkarılan işçilerden Tezcan Gökçe'nin 75 yaşındaki annesi Ayşe Gökçe oğlunu göz yaşları ve ağıtlarla son yolculuğuna ugurladı.


Tezcan Gökçe'nin babası Recep Gökçe de oğlunu son yolculuğuna dualar ve gözyaşlarıyla uğurladı. Baba Gökçe'nin iki ayakkabısının da yırtık olması ise yürekleri burktu.

yirtik-lastik.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler