Erkan’dan Beşiktaş iddialarını yanıt

Haber61.net Spor Servisi - Trabzonspor'un kadro dışı bıraktığı ve sonrasında sözleşmesini feshetmek istediği ancak anlaşma sağlayamadığı Erkan Zengin Haber 61 Spor Servisine açıklamalarda bulundu. Erkan Zengin konu ile ilgili yaptığı açıklamada, şuanda İs

Erkan’dan Beşiktaş iddialarını yanıt

Haber61.net Spor Servisi - Trabzonspor'un kadro dışı bıraktığı ve sonrasında sözleşmesini feshetmek istediği ancak anlaşma sağlayamadığı Erkan Zengin Haber 61 Spor Servisine açıklamalarda bulundu.

Erkan Zengin konu ile ilgili yaptığı açıklamada, şuanda İstanbul’dayım. Görüşmelerden henüz net bir sonuç çıkmadı.

Trabzonspor’dan bir şey talep etmediğini belirten Erkan Zengin, ben yönetimden bir şey talep etmedim. Yönetim bana bir şey söyledi ben ona da evet dedim İstanbul’a gelince herşey değişti dedi.

Trabzonspor’dan alacaklarını bıraktığını belirten Zengin, yönetim bu teklifi kabul etmedi üstüne  birkaç madde daha ekleyince zaten olay koptu dedi.

Yönetimin 600 bin TL talep etmesinin görüşmeleri tıkadığını belirten İsveçli oyuncu İstanbul’da antremanlara devam ettiğini belirterek, Trabzonspor ile yaşanan sözleşme fesih konusu gündemde iken başka bir kulüple görüşmediğini dile getiren Erkan Zengin öncelikli konu sözleşme konusu ifadelerini kullandı.

Haber :Tuncay Lakot

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor