Erkan Zengin'le nasıl anlaşıldı?

Trabzonspor'un Fenerbahçe’yle oynadığı olaylı maçın sonrasında kadro dışı bırakılan 6 isimden biri olan Erkan Zengin’in sözleşmesinin karşılıklı olarak fesh edileceği konuşuluyordu.   Trabzonspor’dan dün yapılan açıklamada, Erkan Zengin’in affedildiği bel

Erkan Zengin'le nasıl anlaşıldı?
Trabzonspor'un Fenerbahçe’yle oynadığı olaylı maçın sonrasında kadro dışı bırakılan 6 isimden biri olan Erkan Zengin’in sözleşmesinin karşılıklı olarak fesh edileceği konuşuluyordu.
 
Trabzonspor’dan dün yapılan açıklamada, Erkan Zengin’in affedildiği belirtildi. Ardından ise Zengin bugün saat 10.00'da yapılan antrenmanda yer aldı.
 
Yaşanan bu gelişmelerin ardından Erkan Zengin'in affedilme nedenini menajeri açıkladı.
 
Erkan Zengin’in menajeri Merter Ortaç, yaptığı açıkalamada kadro dışı kaldıktan sonra Trabzonspor yönetiminin 1.2 milyon eurodan vazgeçmesini istemesiyle ilgili konuşan Merter Ortaç, “Trabzonspor yönetimi sözleşmeyi feshetmek için Erkan’ın 1.2 Milyon euro’dan vazgeçmesini ve başka bir takıma giderse 600 bin euro getirmesini istedi ancak yapılan görüşmelerde Trabzonspor yönetimi bu parayı ödemeyi tahahüt etti. Gerekli anlaşmalar sağlandı” şeklinde konuştu.
 
Erkan Zengin’in Trabzonspor’da mutlu olduğunu söyleyen Ortaç, “Erkan Trabzonspor’da mutluydu ve bordo mavili formayı giymek istiyordu. Yaşananlardan dolayı da bir hayli üzülmüştü. Kriz çözüldü ve Erkan da bu durumdan memnun” diyerek sözlerini noktaladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor