Erkan Zengin'e geri dön çağrısı!

 Devre arası transfer döneminde olaylı bir şekilde Eskişehirspor'dan Trabzonspor'a transfer olan İsveçli oyuncu Erkan Zengin'i, futbola başladığı Hammarby Kulübü'nün taraftarları unutamıyor. İsveç'in Moldova'yı 2-0 yendiği 2016 Avrupa Şampiyonası Eleme ma

Erkan Zengin'e geri dön çağrısı!
 Devre arası transfer döneminde olaylı bir şekilde Eskişehirspor'dan Trabzonspor'a transfer olan İsveçli oyuncu Erkan Zengin'i, futbola başladığı Hammarby Kulübü'nün taraftarları unutamıyor.
 
İsveç'in Moldova'yı 2-0 yendiği 2016 Avrupa Şampiyonası Eleme maçı sonrasıda, taraftarın Erkan Zengin'e ''Geri dön'' çağrısı yaptığı ortaya çıktı. Maç sonrası stattan ayrılırken, İsveç taraftarları takım otobüsüne giden Erkan Zengin'e Hammarby atkısı atarken, karşılaşma sorasında bir de pankart açtılar. Yeşil-beyazlı ekibin taraftarlarının açtığı pankartt ''Hammarby'e geri dön Erkan'' yazısıyı yer alıyordu.
 
Erkan Zengin taraftarın gönderdiği Hammarby atkısını alırken, olay sonrası İsveç basınına kısa bir açıklama yaptı. Erkan Zengin, Hammarby'i takip etmeyi sürdürdüğünü ve ligi ilk 4 içerisinde bitireceklerine inandığını söylerken, ''Benim için böyle bir jest yapmaları gerçekten güzel ve eğlenceliydi. Gerçekten güzeldi'' ifdelerini kullandı.
 
Erkan Zengin, futbol kariyerine Hammarby'de başlarken, 2009 yılına kadar İsveç ekibinde forma giydi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler