Erkan Zengin karar aşamasında!

Trabzonspor'da bu sezon tartışılan isimlerden olan ve olaylı Fenerbahçe maçı sonrası kadro dışı bırakıldıktan sonra yeniden affedilen Erkan Zengin, bordo mavili takımdaki geleceği için konuştu. EURO 2016 sonrası karar vereceğini söyleyen Erkan Zengin buna

Erkan Zengin karar aşamasında!
Trabzonspor'da bu sezon tartışılan isimlerden olan ve olaylı Fenerbahçe maçı sonrası kadro dışı bırakıldıktan sonra yeniden affedilen Erkan Zengin, bordo mavili takımdaki geleceği için konuştu. EURO 2016 sonrası karar vereceğini söyleyen Erkan Zengin buna göre bir yol haritası çizceğini söyledi.
 
EURO 2016’ya hazırlık kapsamında evinde Slovenya ve Galler ile özel maçta karşılaşacak İsveç Milli Takımı’nın başkent Stockholm’de gerçekleştirdiği kampta bulunan Erkan Zengin, açıklamalarda bulundu. 
 
Tecrübeli futbolcu, "Trabzonspor ile 1 sene daha kontratım var. EURO 2016'dan sonra tekrar yöneticilerle bir araya gelip, geleceğimle ilgili yol haritasını çizeceğim." dedi. 
 
Tecrübeli isim ayrıca, Euro 2016'da İspanya, Çek Cumhuriyeti ve Hırvatistan ile aynı grupta yer alacak Türkiye'nin gruptan çıkma şansının sorulması üzerine, favorisinin Türk Milli Takımı olduğunu belirterek sözlerini tamamladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler