Erkan Zengin Cardozo kavga etti mi?

Trabzonspor - Rabotnicki maçı sonrası, Erkan Zengin ve Oscar Cardozo, kavga ettiğı iddia edildi. Futbolcuların birbirlerine fiziki müdahalelerde bulunduğu kavganın sebebi bilinmiyor ancak fatura Erkan Zengin'e kesildiği iddaları ortaya atıldı. Yaşananları

Erkan Zengin Cardozo kavga etti mi?
Trabzonspor - Rabotnicki maçı sonrası, Erkan Zengin ve Oscar Cardozo, kavga ettiğı iddia edildi. Futbolcuların birbirlerine fiziki müdahalelerde bulunduğu kavganın sebebi bilinmiyor ancak fatura Erkan Zengin'e kesildiği iddaları ortaya atıldı.
 
Yaşananların ardından maç dönüşünde Erkan Zengin'e kendisine kulüp bulması gerektiği tebliğ edildiğı iddia edilirken yönetim kanadı bu haberi doğrulamadı
 
Rabotnicki maçında Cardozo maça ilk 11'de başlamış, Erkan Zengin ise 81.dakikada Waris'in yerine oyuna dahil olmuştu.
 
Öte yandan Haber 61 Spor Servisine açıklamalarda bulunan Trabzonpor Başkan Yardımcısı Ali Uzunay, Erkan Zengin'in kadro dışı kaldığı haberlerini kimin yaptığını bilmiyorum ama Erkan'ın kadro dışı kalması diye birşey sözkonusu değil. Oyuncu bizimle birlikte. Takıma şuanda 4 günlük izin verildi.İzinden sonra takımla birlikte çalışmalara devam edecek ifadelerini kullandı.
 
Bu arada yaşanan gelişmenin ardından Trabzonspor resmi internet sitesinden açıklama yaptı.Erkan Zengin konusunda yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi.
 
Rabotnicki maçı sonrası Erkan Zengin ve Oscar Cardozo arasında yaşandığı iddia edilen kavga ve bunun sonrasında da Erkan Zengin’in kadro dışı bırakıldığı haberleri gerçek dışıdır. Karşılaşma sonrası bazı oyuncularımız aldıkları izinle kamptan ayrılmış, bazıları ise kafilemizle birlikte Trabzon’a dönmeyi tercih etmiştir. Takımımız Pazartesi günü Trabzon’da toplanarak Rabotnicki maçının hazırlıklarına başlayacaktır.  Taraftarlarımızın takımımızı yıpratmaya yönelik bu tür haberlere itibar etmemelerini rica ederiz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler