"Erkan Zengin adam gibi adamdı!"

Trabzonspor'un eski teknik direktörü ve şuan altyapı sorumlusu olan Sadi Tekelioğlu, bordo mavili yönetimin yollarını ayırma kararı aldığı Erkan Zengin ile ilgili övgü dolu sözler sarfetti. Erkan Zengin'i Trabzon'dan ayrılmak üzere gittiği havalimanında y

"Erkan Zengin adam gibi adamdı!"

Trabzonspor'un eski teknik direktörü ve şuan altyapı sorumlusu olan Sadi Tekelioğlu, bordo mavili yönetimin yollarını ayırma kararı aldığı Erkan Zengin ile ilgili övgü dolu sözler sarfetti.

Erkan Zengin'i Trabzon'dan ayrılmak üzere gittiği havalimanında yalnız bırakmayan Sadi Tekelioğlu eski öğrencisi için "Adam gibi adamdır" dedi.

TEKELİOĞLU'NUN AÇIKLAMALARINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Haber61 TV mikrofonuna konuşan Tekelioğlu, Erkan gibi bir futbolcuyla çalışmış olmaktan gurur duyduğunu söyleyerek " Son dönemlerde bu takıma gelen en karakterli futbolculardan biridir. Gerçekten sosyal sorumluluk sahibi değerli bir insan. Burada kimsesiz çocuklara yaptığı yardımları ben biliyorum. Ama ne yazıkki şehrimizdeki bazı kesimler onu "Yok saçı uzun, yok saçı topuz" gibi saçma sapan şekilde eleştirmeyi tercih etti" ifadelerini kullandı.

Haber: Haber61

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler