Erkan Petekkaya, Nurgül Yeşilçay'ı şikayet etti.

Erkan Erkan Petekkaya'nın, Nurgül Yeşilçay hakkında hakaret ve tehdit iddiasıyla suç duyurusunda bulunduğu dilekçe Avukat Çağdaş Çelik tarafından Bakırköy Cumhuriyet Savcılığı'na sunuldu.    Aynı dizide oynayan iki oyuncudan Yeşilçay'ın diziden ayrılmasın

Erkan Petekkaya, Nurgül Yeşilçay'ı şikayet etti.
Erkan Erkan Petekkaya'nın, Nurgül Yeşilçay hakkında hakaret ve tehdit iddiasıyla suç duyurusunda bulunduğu dilekçe Avukat Çağdaş Çelik tarafından Bakırköy Cumhuriyet Savcılığı'na sunuldu. 
 
Aynı dizide oynayan iki oyuncudan Yeşilçay'ın diziden ayrılmasının ardından verdiği bir röportajında eski rol arkadaşına hakaret içerikli beyanlarda bulunduğu iddia edildi.
 
Nurgül Yeşilçay'ı müvekkili üzerinden çıkar sağlamak, egolarını tatmin etmek bu doğrultuda da defalarca hakaret etmekle suçlandığı dilekçe de hakaretlerin sebebinin ise bilinmediği ifade edildi.
 
Petekkaya'nın yeşilçay tarafından yalancılıkla da suçlandığı dilekçenin devamında ."müvekkilimizin erkekliğini kendi üzerinden taçlandırdığını söyleyerek ağır ithamlarda bulunmuştur. Müvekkilimiz bu ahlak sınırlarını zorlayan açıklamalar karşısında eşine ve hayranlarına karşı küçük düşürülmüş, bir kadın üzerinden prim yapmaya çalışan bir kimse olarak lanse edilmeye çalışılmıştır. Şüpheli her nasılda kendisine çamur atılmaya çalışıldığını, küçük düşürüldüğünü iddia etmiştir. Fakat tarafınızca da araştırıldığında görüleceği üzere müvekkilimizin şüpheli ile öpüşüp öpüşmemek isteyip istemediği gibi bir açıklaması bulunmamakta olup, kendisi tarafından bu kanaate nasıl varıldığı ya da nerede, kim tarafından ya da ne şekilde aşağılanmış olduğu merak konusudur."
 
Dilekçede, Yeşilçay hakkında "hakaret" ve "tehdit" suçlarından soruşturma başlatılarak, hakkında ceza davası açılması talep edildi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler