Erkan: Bunları hiç haketmedim

Devre arasında Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında gerilime yol açan ve uzun uğraşlar sonucunda bordo-mavili kulübe transfer olan Erkan Zengin, Beşiktaş derbisinde tepkilerin odağındaki isim oldu. Beşiktaş maçında ayağına her top geldiğinde taraftarlar ta

Erkan: Bunları hiç haketmedim
Devre arasında Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında gerilime yol açan ve uzun uğraşlar sonucunda bordo-mavili kulübe transfer olan Erkan Zengin, Beşiktaş derbisinde tepkilerin odağındaki isim oldu. Beşiktaş maçında ayağına her top geldiğinde taraftarlar tarafından protesto edilen Erkan Zengin, soyunma odasında adeta isyan etti. Morali oldukça bozulan Erkan'ı takım arkadaşları sakinleştirmeye çalıştı. 
 
Bunları hiç hak etmedim 
"Ben bunları hak edecek ne yaptım? Performansım eleştirilebilir ama karakterime tepki gösterilmesini hak etmiyorum" diyen İsveçli oyuncuya bazı futbolcular, "Burası Trabzon, sevdi mi tam sever. Bunu da birlikte aşacağız. Zaman zaman biz de zorluklar yaşadık" diyerek moral vermeye çalıştı. Performans olarak yaşadığı düşüşün şehre adapte olamamasından kaynaklandığı iddia edilen Erkan, "Buraya geldiğimde ilk günde yaşanan coşkuyu özlüyorum. Umarım o günleri tekrar görürüm" dediği de belirtildi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor