Eren Trabzonspor'a gelmek istiyor mu?

Birkaç sezon öncfe Trabzonspor'dan Rizespor'a giden ve buradaki performansıyla yeniden Trabzonspor'un gündemine gelen Eren bordo mavili takımda oynanamak istediğini söyledi.   Fırtına'nın gündeminde yer alan Eren Albayrak "Yeniden bordo-mavili formayı giy

Eren Trabzonspor'a gelmek istiyor mu?
Birkaç sezon öncfe Trabzonspor'dan Rizespor'a giden ve buradaki performansıyla yeniden Trabzonspor'un gündemine gelen Eren bordo mavili takımda oynanamak istediğini söyledi.
 
Fırtına'nın gündeminde yer alan Eren Albayrak "Yeniden bordo-mavili formayı giymek beni mutlu eder" dedi. Bizzat Ersun Yanal'ın aradığı 25 yaşındaki defans oyuncusu, "Birkaç haftaya kadar her şeyin netleşeceğini umuyorum. Kaderimizde varsa yeniden bordo-mavili formayı giymek, tabii ki bu durum beni mutlu eder. Benim yeniden Eren olmamı sağlayan Rizespor'u da kırıp dökmemek gerekiyor. Her şeyin hayırlı bir şekilde gelişmesi tek dileğim" diye konuştu.
.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor