Eren: Anlatmak mümkün değil

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Meclis başkanı Şadan Eren hayata gözlerini yuman Trabzonspor’’un efsane yöneticisi Kenan İskender ile ilgili bir açıklama yaptı.   Eren Trabzon’un yeri doldurulamayacak eşsiz bir insanı kaybettiğini belirterek, "Trabzon’un

Eren: Anlatmak mümkün değil
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Meclis başkanı Şadan Eren hayata gözlerini yuman Trabzonspor’’un efsane yöneticisi Kenan İskender ile ilgili bir açıklama yaptı.
 
Eren Trabzon’un yeri doldurulamayacak eşsiz bir insanı kaybettiğini belirterek, "Trabzon’un Ticaret, Spor hayatının yanı sıra ve Sosyal yaşamında her zaman yeri olan bir abimizdi. O Trabzon’un Ticaret , Spor sosyal yaşantısına önemli katkılar yapan bir isimdi.  Aslında onla ilgili söylenecek çok şey var ama hepsini anlatmak mümkün değil.  Kendilerine tanrıdan rahmet acılı ailesine başsağlığı dilerim.  Camiamızın başı sağolsun" dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem